Lägenheten

108 kvm
4-6 bäddar

Hyr våran totalrenoverade ljusa hörnlägenhet som består av vardagsrum, design barkök med bänkskiva från Silestone, hall, Wc/badrum och Wc, två sovrum och en stor solterrass. Lägenheten har Fiber. Klimatanläggning kyla/värme. Badvakt finns under sommaren.

Alla möbler i lägenheten är nyinköpta både inne och ute.

Vardagsrummet med öppen planlösning har en ny skön loungesoffa med 2 st puffar, som kan bli bäddbar för 2 personer, glasbord och en inbyggd bokhylla. Öppen spis. 50tums LED TV, ca 150 Tv-filmkanaler, ingår svenska kanaler, med Blueray spelare, liten stereo. Videobutik finns ca 200 m från lägenheten.

Barköket är fullutrustad med Siemens vitvaror som inbyggnadsmico med värmelåda, inbyggnadsugn med pyrolysfunktion, inbyggd diskmaskin, inbyggd kyl/frys, nespressobryggare (kapslar), kaffebryggare med termos, vattenkokare, brödrost mm. Städskåp med strykjärn och strykbräda. Städartiklar. Shoppingvagn.

Nytt badrum i natursten, Wc, glasduschväggar med takdusch, kommod och ny LG tvättmaskin. Hårtork.

Vi lånar ut morgonrockar och tofflor.

Liten toalett i natursten med Wc och kommod.

Det mindre sovrummet har en ny 160 cm säng med hotelsatin och ZARA Home textilier, PAX garderob (150 cm). Byrå. Utgång till terrassen från rummet.

Det större sovrummet har 2 st nya 90 cm sängar. Inbyggda garderober (280 cm), 2 st byrå och 2 st sängbord.
All textil/sänglinne är från Zara Home och har hotelsatin, rummet har utgång till vår nyrenoverade (nya plattor/ny pergola) stora terrass på 24 m2 med sol hela dagen. På terrassen finns en matplats för 6 personer , skön loungesoffa för ta en drink eller äta en god måltid med utsikt över poolen som är omgivet av vackra tropiska trädgårdar och ett vattenfall som ger ett avkopplande porlande ljud.

 

Adress till området:

Urbanisation Aldea Blanca
Calle Prado Sn
29660 Nueva Andalucia
Marbella
Malaga
Spain

Karta:


Visa större karta

 

VÄLKOMMEN