Välkommen till Öland

Lägenhet på Öland - Solvändan, Köpingsvik


Hyr en nybyggd 2-våningslägenhet på 37 kvm med en stor solterass och magnifik utsikt över Kalmar sund och badstranden. Du får se många fina solnedgångar. Sandstranden i Köpingsvik är vit och långgrund och populär bland barnfamiljer. Badtemperaturen brukar normalt ligga på 22-23 grader mitt i sommaren. Lägenheten ligger centralt i Köpingsvik, Brf Solhyddan med gångavstånd till mataffärer, minigolf, restauranger mm.

Du kan köpa nybakt bröd från det nyrenoverade bageriet. Lägenheten består av en terrass på framsidan med matbord och grill. Nedre våningen är det kök som är fullutrustad med storstuga och en bäddbar kronblomssoffa, ett sovrum med 2 hästensängar, förråd under trappan och helkaklat badrum med dusch. Övervåningen består av ett rum med snetak och med ny 47-tums LED TV och Blueray spelare, bäddbar soffa, 2 st lösa madrasser som kan bäddas extra sovplatser. Stor solterass över badstranden med loungemöbler och sköna solstolar.

När du bor så nära stranden behöver du inte packa bilen och planera för att åka till badstranden. Du kan lätt gå hem och hämta saker som du glömt och hämta fika mm. Man slipper att ha bilen med sig hela tiden. Du behöver bara gå max 50 meter så är du hemma.

Karta och vägbeskrivning.


VÄLKOMMEN